fbpx Fujitsu помага на малките и средните предприятия с нови решения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Fujitsu помага на малките и средните предприятия с нови решения

Fujitsu представя нови високопроизводителни и бързи подсистеми, които да помагат малките и средните предприятия и филиалите да оптимизират своите ИКТ системи от начало до край. Свързвайки се директно към сървъра, новите FUJITSU Storage ETERNUS JX40 S2 са идеално продължение на всеки сървър.

Обемите от данни продължават да нарастват, а изискванията към капацитета често надхвърлят вътрешните възможности за съхранение на данни, които сървърите могат да предложат. В резултат, много бизнес организации се нуждаят от лесни и ефективни начини за разширяване на капацитета за съхранение на данни, но това може да забави скоростта и производителността. За сравнение, ETERNUS JX40 S2 разширява капацитета с до 173 Terabytes в четири дискови шасита, което означава трикратно разширение на вече огромния капацитет за съхранение на TX/RX2560 M1. Производителността и скоростта са осигурени от бързи 12 Gbit/s SAS интерфейси, до 96 SAS 2.5-inch хард дискове или флаш SSD. Също така предлагайки базова защита на данните с вградена надеждност, ETERNUS JX40 S2 е перфектно допълнение към FUJITSU Server PRIMERGY системи.

С PRIMERGY RX/TX2560 M1, бизнес организациите ценят производителността на до два процесора от фамилията Intel® Xeon® E5 v3 family в комбинация с максимум 1536 GB DDR4 памет. До 10 PCIe разширителни слота и до 32 2.5-inch хард дискове дават възможности за отлична скалируемост. Благодарение на резервираните захранване и охлаждане, както и набор от различни RAID контролери, както tower, така и rack-mounted сървърите осигуряват топ нива на непрекъсваемост. Това прави тези сървърни системи идеални за интензивно натоварващи приложения, като сторидж виртуализация, Microsoft Exchange среди и други. Освен това, FUJITSU ServerView Suite предоставя интегрирана поддръжка за администратори по време на инсталацията на сървърите и сториджа, приложенията и администрирането на системата.