fbpx Fujitsu повишава графичната виртуализация в центровете за данни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Fujitsu повишава графичната виртуализация в центровете за данни

Fujitsu повишава графичната виртуализация в центровете за данни

Работните станции на Fujitsu създават възможности за различни индустрии като петролната, автомобилната, авиационната, така както и в енергетиката и географските информационни системи (ГИС) бързо да проследяват иновационните процеси и да увеличат скоростта си при навлизане на пазара, като им предоставят мощна производителност на работните станции от сигурен център за данни.

Представена на CeBIT, новата FUJITSU CELSIUS C740 rack-базирана работна станция е достатъчно гъвкава, за да бъде използвана 1:1 като отдалечена работна станция, достатъчно адаптивна, за да формира основата на една към много (1:n) виртуализирани работни станции, и достатъчно мощна, за да се превърне в звено от висок клас изчислителен клъстер. Уникална по рода си за пазара на работни станции, произведената в Германия, 1U rack-базираната работна станция, CELSIUS C740 е проектирана да предоставя на клиентите ценово-ефективно решение, което да осигури видимо подобрение на тяхната продуктивност.

Fujitsu е един от топ 4 глобални доставчици на работни станции. Серията предлага блестяща комбинация от най-новите процесори и графична производителност, за да увеличи ефективността на приложенията.