fbpx Главният редактор на списанието даде старт на автомобилна премиера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Главният редактор на списанието даде старт на автомобилна премиера

Главният редактор на списанието даде старт на автомобилна премиера

Главният редактор на списанието Ина Георгиева влезе в другото си амплоа и откри началото на премиерата на новия KIA Soul с брилянтно солово изпълнение на флейта, като прикова вниманието, свирейки „на ухо“ между публиката. След нея осветена от ярките фарове на автомобилите микрофона взе соул певицата Рут Колева, която представи новата си песен „Breath taking moment“.

Авангардният облик на модела привличя с ярки тонове и богатата цветова палитра, които създават усещане за индивидуалност. И интериорът на новия модел е нетрадиционен. Елементите са вдъхновени от музикални звукови вълни: скоростен лост с кръгла форма, кръгообразни контролни уреди монтирани на волана и сферични високоговорители – хармонично подредени за да създадат органичен, свеж вид.

Салонът е оптимизиран така, че да предостави максимално пространство и удобство на всички свои гости. Зедно с това осигурява поредица активни и пасивни мерки за сигурност, които гарантират протекция при всякакви пътни ситуации – Асистент за потегляне по наклон (HAC), Система за контрол на стабилността (VSM), Система за контрол налягането в гумите (TPMS), Система за автоматично паркиране и др.

Събитието се състоя на покрива на шоурума на КИА в София с невероятен изглед към Витоша и бе уважено от актьори, музиканти, клиенти, партньори и приятели на марката.

 

Facebook коментари