fbpx Най-новото място за винена култура в София SeeWines Gallery представя над 750 вина | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Най-новото място за винена култура в София SeeWines Gallery представя над 750 вина

Най-новото място за винена култура и изкуство – Галерия SeeWines отвори врати на столичния бул. България № 106, за да посрещне почитателите на висококачествени вина. Млад български екип, воден от страстта си към виното, стартира дейността си няколко месеца по-рано с богато онлайн портфолио, наброяващо над 750 винени предложения от целия свят.

С откриването и на Галерия SeeWines се реализира желанието на екипа да предложи на българския пазар най-съвременна търговия и услуги, свързани с виното. Интернет направи всяко място и устройство удобни за правене на покупки. В SeeWines вярват, че това е бъдещето и древен продукт като виното няма право да изостава. Повече избор, повече услуги, повече съдействие при пазаруването, повече информация - това са неща, които ще го направят достъпно дори онлайн.

 

Новост за пазара са абонаментите за редовни доставки на вино за 3, 6 или 12 месеца. Те предлагат удобен и приятен начин хората да се запознават с нови региони, сортове и стилове вино. В най-скоро време SeeWines предвиждат да развиват и друга уникална услуга - Частно Сомелие. За редовните любители на доброто вино, това е начин то да присъства винаги на масата им без грижа по планирне, съхраняване и доставка навреме. За клиентите остава само удоволствието от пиенето и споделянето.

Значим аспект от дейността на фирмата е и инвестицията в биодинамично лозарство и винопроизводство - в землището на Каварна и на село Хърсово, Мелнишко. Основен фокус е максимално щадящо и природосъобразно лозарство, подпомагащо биоразнообразието в лозовите масиви. Това неизменно води до прякото отражение на микроклиматичните особености на региона във виното и до неговата тероарна отличимост. Хората от SeeWines вярват, че минималната човешка намеса е ключов елемент за постигане на вино с характер и собствен отличим вкус.
Екипът на SeeWines намира много вдъхновение и удоволствие и от връзката на изкуството с виното и ще работи тепърва в тази посока. SeeWines подкрепя млади български таланти и се старае да стимулира изявите им, давайки им пространство за показ в галерия SeeWines.