fbpx Глобул придоби Германос | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Глобул придоби Германос

На 3 юли 2014 г. бе осъществено вливане на Германос Телеком – България ЕАД в Космо България Мобайл ЕАД, което оперира на българския пазар под търговската марка GLOBUL. От същата дата е прекратено съществуването на търговското дружество Германос Телеком – България ЕАД, а всички активи и пасиви на дружеството бяха придобити от GLOBUL.

Прекратяването на съществуването на Германос Телеком – България ЕАД по никакъв начин няма да се отрази на досегашната работа на всички над 120 магазина от веригата GERMANOS в страната и няма да доведе до затваряне на обекти или освобождаване на персонал.

Магазините от веригата ще продължат да работят под търговската марка GERMANOS до осъществяването на общото ребрандиране на GLOBUL под марката на Telenor в близко бъдеще. Както досега, тези магазини ще продължат да предлагат на българските потребители всички продукти и услуги на GLOBUL, както и разнообразни технологични продукти на водещи световни марки със същото високо качество на обслужването.

Досегашните служители на GERMANOS автоматично стават служители на GLOBUL като запазват своите възнаграждения и социални придобивки, a съществуващи договорености между Германос Телеком България ЕАД с доставчици и партньори вече ще бъдат изпълнявани от GLOBUL.