fbpx Грант Кардон ще проведе семинар в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Грант Кардон ще проведе семинар в София

Международно признатият експерт в бизнеса и продажбите Грант Кардон ще изнесе лекция в София на 14 май. Автор на 4 книги за бизнеса и продажбите, включително бестселъра на Ню Йорк Таймс “Ако не си пръв, си последен” и спечелилата награда Axiom “Продавай или ще ти продадат.”

На семинара „10X“ ще получите съвети от реалния живот за това как да се справите с поведенията на хората в организацията си, как да оцелеете в несигурна икономическа обстановка, как да подкрепите бизнеса си и да доминирате в своята индустрия.

Грант Кардон е създател на персонализирани програми за търговско обучение за Fortune 500 компании, малки бизнеси, хора търсещи успеха и предприемачи.Динамичен, изключително търсен международен лектор, той мотивира публиката със своя завладяващ, забавляващ и в същото време предлагащ много информация стил. Предлага практически съвети по продажби, маркетинг, изграждане на марки и предприемачество чрез различни медии – списания, онлайн, телевизия и радио. Регулярно гостува във Fox News, Fox Business, CNBC, и MSNBC, и има голям принос към Entrepreneur.com и Huffington Post.

Грант играе и главната роля в своето собствено телевизионно шоу, Turnaround King, където демонстрира как да се оживят бизнесите и да се върнат обратно към ръст, независимо от тежкото състояние на икономиката. Уникалният и земен подход на Грант, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век."

Семинарът се организира от Амейз и повече информация и регистрации на http:// www.grantcardone.amaze.bg