fbpx Honda организира първи Ride Fest на страхотни двуколесни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Honda организира първи Ride Fest на страхотни двуколесни

етикети

За първи път в България Honda организира масов на тест на мотоциклетната си гама.  Почитателите на японските двуколесни могат да се срещнат отблизо и да изпитат  7 демо модела на 22 и 23 юни в шоурума на марката.

На разположение ще бъдат:

Monkey - един от най-разпознаваемите модели мотоциклети в световен мащаб. Той е с 1-цилиндров 125-кубиков двигател с мощност от 6,9 кВт и с 1 литър гориво изминава 67 километра.

Super Cub - истинска градска легенда и символ на стилната мобилност. Насочен е към широк профил на потенциалните клиенти, и удовлетворява и най-претенциозните изисквания. Модерният SOHC 125cc двигател с програмируем инжекцион осигурява необходимата мощност, а неговото матово покритие придава допълнително „премиум“ излъчване. Впечатляващият разход от 66,7 км/ л (WMTC режим), и с един резервоар от 3,7 литра може да изминете около 245 км.

Forza 125 - водещ модел в спорт/GT сегмента на Honda. Компактни размери, отличен двигател, добра аеродинамика и защита от вятъра, както и впечатляващият комфорт на „GT” (Grand Touring) сегмента този спортно ориентиран модел се превръща в любимец на младите и успели фенове на марката. Добре познатият четириклапанов двигател с най-добри показатели в сегмента, осигурява пробег от 490 км с един резервоар.

CB500F – разчита на 2 цилиндров редови, 4-тактов двигател. Изчистените му и „прибрани” форми осигуряват не само перфектната мобилност в натоварения градски трафик, но и доставят истинско удоволствие при извънградското кормуване.

NC750X – изграден по Fun Crossover Commuter концепт модела на Honda, този модел е зареден с високи технологии, стабилност и комфорт – с багажно за шлем, разположено на мястото, на което обикновено стои резервоарът. Той е удобен и практичен мотоциклет, перфектен както за всекиднева употреба в градския трафик, така и за екскурзии през уикенда.

Africa Twin - напълно оборудван за истинско приключение с мощен двигател, динамично шаси, готов да се движи по асфарлтов път или на офроуд. Двуцилиндровият 4-тактов двигател впечатлява с баланса си, лекотата на използване и управление на пътя и извън него. Обем от 998 куб. см. с два цилиндъра, 4-тактов, с 8 клапана,  достига мощност от 95 к. с. и 98 Нм. Разхода на гориво обаче се справя чудесно – 5.5 л на 100 км.

Gold Wing - новият GL1800 Gold Wing е олекотен с до 48 кг спрямо предишния модел. С по-мощен 6-цилиндров двигател тип „Боксер”, и с впечатляващ въртящ момент, самият мотоциклет е по-компактен, и с обновен дизайн, което го прави удобен и за града, и за дълги пътешествия.