fbpx Citroen отвори шоурум на DS линията | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Citroen отвори шоурум на DS линията

Citroen отвори шоурум на DS линията

етикети

 

CITROËN отвори за широката публика най-новия си шоурум, DS WORLD PARIS, посветен изцяло на линията DS. Разположен на улица Франсоа I-ви 33, в средата на т.нар. „Златен триъгълник”, само на няколко крачки от Шан-з-Елизе и авеню Монтан, DS WORLD PARIS е не само шоурум, от който могат да се купят автомобили или други продукти и аксесоари DS, но и история, която показва красивите модели от миналото и място, посрещащо с емоции, отворено за всички хора.

Линията DS на CITROËN е вдъхновена от най-доброто от френския лукс и за да изрази своя характер тя се нуждаеше от свой собствен дом във френската столица. Сега, DS WORLD PARIS посреща своите гости. Зад класическа фасадата Арт Деко, на три нива, намират място модели, талант и наследство DS. DS WORLD PARIS потапя посетителите в света на DS, където се срещат красота и креативност.

Единствена в Европа, тази витрина на линията DS е още един начин Ситроен да привлече вниманието на публиката. Тя е и шоурум, който има за цел да спечели нови клиенти, да им предложи ексклузивни и персонализирани услуги и да им представи най-интересните модели от линията. Такава например е лимитираната серия DS3 DS WORLD PARIS, от която са произведени само 15 броя. DS WORLD PARIS е втория флагман на линията DS. През март 2013 г., такава емблематична витрина беше отворена в Шанхай.

 

Facebook коментари