fbpx Honda представи фейслифт на CR-V | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Honda представи фейслифт на CR-V

етикети

Един от най-успешните модели на японците, който от 1997 г. има продадени над 7,2 млн. автомобили по света се появява с новата маркова идентичност и е първият модел за Европа, който представя тази дизайнерска линия. Тя ще бъде продължена от новите модели Jazz HR-V, които също ще видим тази година.

Най-ярко впечатление във фейслифта на CR-V прави цялата предна маска – новите фарове и предната решетка, обрамчени с широка хромирана линия. Японските „очи“ са събрали в един блок дълги, къси и дневни, завиващи светлини, и мигач. Целият фон образуват един разлят Х, който дава усещане за масивност на автомобила и в същото време говорят за мощна динамика.

Разработени са и два нови модела джанти с изцяло различен дизайн.  

Задната част също излъчва мощ и стабилност като е основният елемент пада върху новите LED светлини с триизмерен ефект. В кореспонденция с широките хромирани лайстни отпред, същата лайстна украсява и петата врата. Задната броня с ясно видим протектор също е обновена.    

И тъй като животът става все по-напрегнат, а трафикът в градовете все по-ужасен и децибелите все повече, японците са поработили сериозно, за да запазят комфорта в купето. Подобрената шумоизолация изолира пътниците и им създава собствена среда. Допълнително подобренията на арматурното табло, качествените и много приятни на допир материали, седалките-кресла облицовани с квалитетен текстил дават усещането за „моят най-добър дом“.

Новост е мултимедията базирана на Android, която съвсем скоро ще има разширени функционалности благодарение на Honda App Centre. Информационно-развлекателна система наречена Honda Con­nect, направи Хонда следващия автомобилен производител, който включва NVIDIA процесор, но и първият, който добавя Android в комбинация с NVIDIA, с най-новата Tegra 3 линия за мобилни чипове с двуядрен процесор. 7-инчов тъч дисплей, вграден в таблото на автомобила, предлага функции като сателитна навигация, интернет сърфиране с Google (вярно, през собствен рутер), възпроизвеждане на AM / FM / DAB, камера за обратно виждане, както и информация за състоянието на автомобила. Менютата за отделните функции са лесни за навигация чрез цветово кодирани икони. Както при смартфон, дисплеят може да бъде персонализиран в зависимост от желанието на клиента. Навигационна система е познатата и лесно управляема на Garmin.