fbpx Hyundai Genesis Coupe вече в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Hyundai Genesis Coupe вече в България

етикети

 Атрактивното Genesis Coupe на Hyundai бе представено у нас. С мощност от 303 к.с. от 3,8-литровия V6 двигател и ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6,5 сек Genesis Coupe е най-бързия сериен модел в историята на компанията. По-малкитя мотор е с мощност 210 к.с.

Два отличаващи се дизайнерски елемента подчертават характерния облик на Genesis Coupe и засилват динамичната му привлекателност – изваяната Z-линия и уникалните малки прозорчета. Отзад двуцветната броня и правоъгълните ауспуси придават на купето солиден вид.

Интериорът е спортен и интерсно решение са цилиндричните гнезда на арматурното табло и бутона за запалване на двигателя. В купето удобствата включват входове за USB/iPod, допълнителни аудиовходове, 5,6-инчов информационен дисплей и аудиоконтрол на волана. Като опция се предлага аудиосистема Infinity с осем говорителя.

Сгъваемите облекалки на предните седалки осигуряват лесен достъп до задния ред места, които от своя страна могат бързо да бъдат сгънати с ръчка от кабината или с бутон от багажника.