fbpx Плажни джип емоции | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Плажни джип емоции

етикети

Нажежени страсти, рев на двигатели и зрелищни изпълнения съпътстваха оф-роуд състезанието “Приморско 4х4”. Финалната проява от IV Национален оф-роуд събор, провела се под патронажа на Bosch Автомобилно оборудване, “Омникар Ауто” и Gladiator Offroad-Technik, събра на старта 25 екипажа с високопроходими автомобили.
Участниците трябваше да се справят с два етапа – 15-километрова навигационна отсечка по крайбрежието и затворено трасе с естествени и изкуствени препятствия на плаж “Перла”. След официалния старт на плажа, пилотите щурмуваха атрактивна отсечка, характерна с бързи прави, остри завои, стръмни изкачвания и спускания в прекрасните гори по крайбрежието.

Разбира се, затвореното трасе на плажа, бе още по-атрактивно за близо 2000 събрали се зрители. “Оцелелите” след навигацията джипове направиха голямо шоу за всички, а най-добър се оказа екипажът Галин Герчев - Благой Петров с Toyota Land Cruiser. Галин, който е с голям опит в оф-роуд състезанията мина и двата етапа с бързо, но разумно темпо. На второ място се класираха Цветелин Цанев и Веселин Пешев с Mitsubishi Pajero, а трети станаха Матей Георгиев и Милен Милков с Nissan Patrol.

Ден по-рано, плаж “Перла” събра и над 30 участници в единственото по рода си състезание с джетове “Jet Ski Приморско”. Състезателите бяха разпределени в два класа – “спорт” и “крузър” според типа машина и трябваше да направят по два старта на скоростно трасе във залива и още толкова слалом между шамандури.