fbpx Hyundai Off Road Show събра стотици посетители | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Hyundai Off Road Show събра стотици посетители

Официалният представител на Hyundai Motors Company за България организира за своите клиенти и почитатели на марката тест драйв събитие Hyundai Off Road Show 2016.

Над 530 посетители успяха да изпитат пълните възможности на новия кросоувър i20 Active, на обновената 4х4 гама на Hyundai - Tucson, Santa Fe и да се запознаят отблизо с невероятния Grand Santa Fe. Събитието се проведе на специално изградена за целта писта в София. Собствениците на автомобили с марка Hyundai направиха безплатно сезонен преглед за техническото му състояние от сервизните специалисти на Hyundai.

Всички, направили поръчка на нов автомобил Hyundai в рамките на събитието, получиха допълнителни отстъпки, бонуси, специални лизингови условия и едно наистина уникално преживяване – обиколка с източноевропейския шампион по офроуд – Цветомир Иванчев и неговия T1.

Прототипът Hyundai Santa Fe T1 е с 3000-кубиков дизелов двигател с мощност 300 к.с. и 600 Nm въртящ момент. Иванчев е част от екипа на HYUNDAI OFF-ROAD RACING TEAM  от началото на тази година, като се класира в челните места в кръговете от Източноевропейския Баха шампионат и събраните точки го изстреляха на върха в крайното класиране.