Capella Play търси таланти!

И вашето дете може да стане музикална звезда

 

Може би сега е момента да изгрее таланта на ашето дете? До края на годината малките феновете на Ангел, Мойсей и Рафи могат да се радват на любимите си изпълнители в най-големия детски център в София - Capella Play, който се намира в търговския център The Mall. Тримата млади музиканти пеят всяка неделя на рождените дни на тийнейджърите. На сцената на Capella Play ще звучат любимите за децата парчета и задължително песента Happy Birthday, изпълнена акапелно. Заедно с победителите от най-успешните музикални формати на България, децата могат да открият своя талант на певци. Уникалният мини спектакъл „Празнувай рожден ден с Ангел, Мойсей и Рафи” е по инициатива на детския център. Със сигурност да бъдеш на розжения си ден съз звездите от екрана и запомнящо преживяване.

Детският център Capella Play e разположен на 1200 кв.м площ на последния етаж на The Mall в столицата. Забавленията започват с огромна зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности и приключения. Сред многото атракции, които предлага комплексът са игрище за мини футбол и баскетбол, мини картинг, както и стрелба с меки топки.

За най-малките клиенти – тези на до 3 години е предвидено специално място с подходящи за тази възраст занимателни играчки и мини пързалка. Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство в свободното време, или докато мама и татко пазаруват.

За празнуването на рожденни дни са предвидени 5 парти зони за малчуганите, а за техните родители центърът разполага с ресторант със 150 места и обособена зона за пушачи. Кухнята на ресторант „На двора” предлага свежи храни, детски и семейни менюта, подходящи както за цялото семейство, така и за бременни и кърмещи майки. И за да е пълен празника на децата, детският магазин Capella Toy, предлага играчки с изключително високо качество, които са със специален дизайн, за да насърчават развитието на децата.