fbpx Излезе от печат луксозното ни издание твоята ВАКАНЦИЯ, лято 2018 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат луксозното ни издание твоята ВАКАНЦИЯ, лято 2018

Излезе от печат луксозното ни издание твоята ВАКАНЦИЯ, лято 2018

Лятното издание на луксозното ни списание за свободното време твоята ВАКАНЦИЯ вече е на пазара. В модния лилав цвят, корицата примамва с приказни идеи за ваканции и пътешествия, съчетани с много полезна и практична информация. 

Лято е пред нас и сме готови да загребем с пълни шепи от неговите топлина, пъстрота и емоции! Готови сме за десет минути да съберем джапанки, къси панталони, тениска и очила, и да потеглим натам, накъдето някой приятел ни обещае, че ще изкараме страхотно и ще видим нови светове!

Е, ние ви обещаваме, че всяка страница от списанието е преживяна и споделена от първо лице. За тази ваканция избрахме да ви разходим из различните краища на света – близки и далечни, и да ви предадем онези преживявания, които нашите „репортери” са усетили. Вярваме, че ще ви хареса и ще ви дадем супер идеи, които да осъществите за вашата лятна ваканция.

Разхождаме ви из блясъка и красотата на Лазурния бряг, с колелета пътуваме из уханните лавандулови полета на Прованс. Отскачаме и до съседна Гърция, за да изпием една анасонова напитка и да хапнем октоподи в някоя таверна.

И тъй като ние сме влюбени в нашата България ви разкриваме някои неизвестни факти за любимия Несебър, красотите на няколко плажа и тръгваме по маршрута на маратона „Ултра Дунав“.

Потегляме и по уникално красивия път на великото просеко, опитваме специалната сол на старинния словенски град Пиран и заминаваме към земята на баските – Сан Себастиан.

Правим рязък завой и се впускаме в приказния свят на Тайланд, където сме готови да нанижем на шиите си златни гривни като жените-жирафи.

А знаете ли колко са красиви африканските залези над Замбези? И още мнооого интересни истории и пактични идеи ...

Е, дали не е време да се качим на борда на яхтата, да отплуваме към безкрая и да кажем: – „Здравей лято!!”.

Търсете в бензиностанциите и пунковете Inmedio.

Facebook коментари