Излезе от печат новият, есенен брой на списанието

 

Новият брой на списанието вече е на пазара, а темата е вечна – успехът и неговият широк, цветен, сложен, понякога почти невидим спектър. Човешката природа е устроена да върви, да устоява на бури и да се развива. В природа обаче има и естествен подбор, в който оцеляват само най-добрите и най-силните.
Затова в страниците на списанието нашите автори, които са експерти в своите области, много точно правят дисекция на стъпките в един бизнес, които водят към успеха. Защото колкото и да има основни и задължителни, толкова са важни и другите, които не попадат веднага полезрението,  но именно те създават този успешен спектър.

Любомир Гетов разкрива какви са грешките на мениджърите, защото всъщност всичко започва от главата.

Как да се намери ключовата стратегия за ръст на бизнеса и кои са трите основни метода за намирането и разказва  Александър Николов.

Как да преживеем кризисни времена и да се развиваме е темата на Климентина Рашева.

Как работодателската марка и аутсорсинга на кадри в сферата на маркетинг комуникациите могат да помогнат за развитието на компанията разказват Катя Димитрова и Светлозар Петров.

Защо „дигиталното“ не означава само корпоративен сайт или страницата във Facebook разказва Христо Радичев и представя какво всъщност представлява дигиталния маркетинг.

Защо PR-ът и рекламният бизнес са в необявена война разкрива Максим Бехар.

Даниел Киряков завършва трилогията си, след две изключително интересни статии в преднишните броеве с грешките в комуникацията и техните възможни решения.

Кое прави една кампания успешна, разговаряме за престижните награди Effie с Гергана Иванова и Борислав Кандов.

За регулирането на емоциите, стреса, добрият сън разказват Нина Владимирова и Гергана Радович.

И още интересни теми, които може да намерите в новия, есенен брой

Facebook comments