fbpx Изявени интериорни дизайнери се срещнаха с успешни компании в бранша | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изявени интериорни дизайнери се срещнаха с успешни компании в бранша

Трета поредна година националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ - „Дизайнът е повече от хората“, даде възможност на 100 най-успешни и изявени интериорни дизайнери в страната да се срещнат с едни от най-утвърдените и доказали се на пазара фирми, за да отбележат заедно постиженията на гилдията, да споделят информация за най-актуалните новости и тенденции в сферата на интериорния бранш и да се насладят на луксозното издание „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“.  От 30 март до 1 април 2018 г. екипът на „Дибла“ по традиция посрещна специалистите в столицата на културата – град Пловдив.

Още със самото откриване на DESIGN>PEOPLE по време на официалната вечеря екипът на „Дибла“ обърна специално внимание на най-новите продукти на платформата, създадени, за да подобрят качеството и ефективността на работата на гилдията. Такъв продукт е „Дибла Селекция“ - система за онлайн и директна търговия, предлагаща уникална възможност за поръчки при стандартизирани фиксирани условия с единни КСС-та, разнообразна гама от продукти и марки, взаимноизгодни финансови условия и сигурност.

Беше представен и третият луксозния годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017“, който отразява и дава заслуженото внимание на високите достижения на родните дизайнери в областта на интериорното проектиране.

Вторият ден от форума бе насочен към запознаването на участниците с полезна и актуална информация, представена от фирмите партньори. Дизайнерите получиха уникалната конкурентна възможност първи да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които могат да вложат в бъдещите си проекти, на фирмите „Естета Интериори“, „Джия“, „Дием“, „Икор“, „Манифлекс“, „Оргахим“, „Паркетен стил“, „Призма“, „Пи Ес България Лукс“, „Салекс“, „СКВ“, „Шнайдер Електрир“, „Мапей“, „Ники“ и „Парадайз Пергостайл“.