fbpx JobTiger.bg създаде филтър за обяви за работя „подходящи за бежанци“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

JobTiger.bg създаде филтър за обяви за работя „подходящи за бежанци“

Сайтът за обяви за работа в  България – JobTiger.bg вече има филтър за търсене на обяви „подходящи за бежанци“.

Функцията има за цел да свърже всички работодатели, които имат отворени позиции, подходящи за бежанци и търсещите работа на територията на страната.

Всеки работодател може да публикува безплатна обява, в която да отбележи, че позицията е подходяща за чуждестранните граждани, които бягат от военни действия.

Обявите ще се разпространяват и показват на сайта, като допълнително ще бъдат разгласявани в социалните мрежи и канали на компанията. 

Екипът на JobTiger се обръща с молба към всички работодатели, които имат подходящи отворени работни позиции – да публикуват обяви и да използват функцията. Вярваме, че с още по-обединени и систематични действия ще можем да бъдем по-полезни на хората в нужда.

В последните няколко дни голяма част от българските организации, фирми и сърцати хора обединяват усилия, за да помогнат в хуманитарната криза. JobTiger се включва в тези обединени усилия с цел да спомогне за работната интеграция на всички, който търсят подслон в страната ни. Възможността за достойно препитание е ключово за преодоляване на трудностите.