fbpx Очаква се раздвижване в ритейла догодина | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Очаква се раздвижване в ритейла догодина

Според изследвания на Индъстри Уоч, наблюдаваните положителни сигнали в последно време ще продължат и през следващата година, когато може да се очаква раздвижване в ритейл сектора и значително по-добри резултати в сравнение с тази. Това бе представено на провелата конференция ИТ в РИТЕЙЛА, част от поредица семинари на Майкрософт България и Intelligent Systems Bulgaria, насочени към компании от ключови за икономиката на страната сектори.

По време на събитието бяха демонстрирани на живо някои от основните бизнес процеси, които протичат в ритейл компаниите. Пред присъстващите бяха разиграни реални ежедневни ситуации, които своевременно се отразяваха директно в системата Microsoft Dynamics NAV и браншовото допълнение LS Retail. Бяха представени новостите при технологиите за ритейл компаниите през 2012 година и основните тенденции, към които ще се насочва бранша в бъдеще.Представени бяха и най-новите хардуерни системи за компаниите от ритейл бранша с демонстрации на последните тенденции при оборудването и възможностите, които модерните системи предоставят на търговците.

Управителят на Инфос България, показа защо за ритейл компаниите е от първостепенно значение да имат достъп до актуални справки и анализи по ключови бизнес показатели в реално време. Той демонстрира гъвкавата Business Discovery платформа QlikView и възможностите, които предоставя на служителите за оптимизиране на бизнес дейностите по всички направления, както и за лесно и бързо изготвяне на анализи по избрани от тях критерии на всички нива в организацията.