fbpx JYSK България представи новата си лятна колекция мебели и обяви създаването на още 6 нови обекта в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

JYSK България представи новата си лятна колекция мебели и обяви създаването на още 6 нови обекта в България

След експанзията си на турския пазар в началото на месеца, която се осъществи с ключовата подкрепа на екипа на JYSK България, компанията обяви и откриването на поне още 6 обекта у нас до края на следващата финансова година и обновяването на още 5 от настоящите, като част от постепенното обновяване на всички обекти на веригата, открити преди 2018 г.

Фокусът, пък, през лятото ще е обновяването на 4 от по-старите магазини на веригата и преобразяването им в най-новата концепция на JYSK, Store 3.0. Първото откриване на подобен обект в България ще е на 1 юни, когато JYSK България ще отвори отново магазина си в Пазарджик, изцяло преобразен в новата концепция.

Новата колекция градински мебели на JYSK е вдъхновена изцяло от природата.

Резултатите от българския пазар продължават да са сред най-добрите за веригата на глобално ниво с 51 обекта, включително и онлайн магазина на компанията, с общо над 700 служителя, а за 2023 година от компанията в България очакват още по-добри резултати.

В началото на месец май JYSK въведе в България новата си B2B услуга, ориентирана към компаниите. Новият Business to Business отдел стартира през май и е посветен на корпоративни клиенти, както частни, така и публични компании.

Н.ПР. Йес Брогаард Нилсен, Посланик на Кралство Дания в България

Всичко това бе представено по време на събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания, където домакин беше Н.ПР. Йес Брогаард Нилсен, Посланик на Кралство Дания в България. Скандинавската верига за домашно обзавеждане показа новата си лятна колекция градински мебели и аксесоари за декорация, както и двете дизайн тенденции за 2023.

Новата колекция градински мебели, която почитателите на скандинавския дизайн и усещане за хармония могат да открият както във физическите магазини на JYSK България, така и онлайн, налага изчистени линии, семпли цветове и материи, вдъхновени изцяло от природата.

Всички дървени градински мебели са от дървесина и хартия, които произхождат от устойчиво горско стопанство

JYSK представи и първата си кръгла външа маса с опция за добавяне на удължително крило. Всички дървени градински мебели от новата колекция на JYSK са FSC©-сертифицирани. FSC е съкращение от Forest Stewardship Council – oрганизация с нестопанска цел и система за етикетиране на дървесина и хартия, които произхождат от устойчиво горско стопанство или други отговорни източници.

“Тази година лятото закъсня, така че през 2023 г. мисля, че ще се опитаме повече от всякога да се възползваме и да се насладим на топлите, слънчеви месеци и да прекараме повече време на открито. В тазгодишната колекция добавихме нови продукти с естествен вид, които отговарят на днешните скандинавски тенденции и придават на откритото пространство по-приветлив и спокоен вид.”, сподели Ралука Даскалу, Мениджър комуникации за JYSK Румъния, България и Турция (на снимката горе).

Новите дизайн тенденции – RELEASE и BELONGING, както подсказват и имената им, също носят своя корен в хармоничния баланс на природата.