fbpx Какво вещаят звездите в работата и парите? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Какво вещаят звездите в работата и парите?

Дори и да не вярвате много на звездите, те си знаят работата и без вас. Може би ще ви е любопитно да разберете какво са ви начертали през 2011 г.?

Козирог
РАБОТА
Юпитер е съюзник и ще ви помага да преследвате с упоритост бизнеса си. Можете да започнете нови начинания с партньори или самостоятелно. Вашата упоритост обаче ще бъде възнаградена. Не бъдете нетърпеливи, ако вашият проект не започват в желаното време. До лятото ще имате градация на все по-големи успехи - можете да подпишете нови договори, да поискате повишаване на заплатите. Есента ще бъде също много благодатна и ще донесе лично удовлетворение!
ПАРИ
Насладете се на зимна почивка, вие сте изправени пред една добра година. Икономическата ви ситуация е в безопасност, но имайте едно наум в първите седем месеца на годината. Ако правите инвестиции или теглите заеми, след 1 август ще е най-удачният период.

Водолей
РАБОТА
Говорейки за планети, които са на ваша страна, Меркурий ще ви закриля. Плутон и Сатурн ще ви помогнат в кариерата. Юпитер ще разшири хоризонтите ви, но Уран и Нептун предвиждат радикални промени, може би неочаквани! Първо предстои увеличение на заплатата, а може би промяна позицията си?... Най-удачни са месеците май и юни. Есенните месеци ще са пълни с новини и удоволствия.
ПАРИ
Работата ще ви даде гарантиран доход, но това, което не знаете е, че почти сигурно ще се изправите пред високи разходи, понякога неочаквани! Все пак, ако смятате по-добре ще ги намалите! Началото на годината ще има лек недостиг "на въздух”, но април ще бъде щедър. През лятото стиснете малко чантата ...

Риби
РАБОТА
Началото на годината е добра за изглаждане на стари ситуации. Внимавайте да не се повиши напрежението между вас, вашите служители или ръководители. През август ще имате растеж в професията и ще дойдат важни и полезни промени. Ще намерите добро решение, което обаче няма да дойде от първия път.
ПАРИ
Първата част на годината, може да ви постави на бреговата линия на "морето" от извънбюджетни разходи. Ако не сте внимателни, те могат да да доведе до проблеми! Втората част е по-спокойна.

Овен
РАБОТА
Ще ви се предостави възможност за пренареждане в професияна. Ще са нужни много усилия за да спечелите, но трябва да се борите и ще постигнете чудесни резултати. Пролетта е пълна с ангажименти, нови задачи, които ще изпълните добре. Май ще е труден месец. Ще има някои препятствие през есента, но успехите ще са страхотни! Младите хора, които търсят работа, няма да останат разочаровани.
ПАРИ
В първите месеци на годината дръжте здраво кесията, защото може да е изключително трудно. От август, нещата се променят и ще имате приходи. Може да пробвате късмета с дребни суми на тото и лотария!

Телец
РАБОТА
Ура! Колко много промени – 2011-а е многообещаваща, предизвикателна и щедра! Просто се уверете, че няма да действате импулсивно, а ще оцените внимателно какво да правите. Жаждата за "завоевания" не трябва да ви мори. Зимата и пролетта са най-доброто време дадете път на нови инициативи. Бъдете внимателни, между края на юли и началото на август, и ноември.
ПАРИ
Небето на 2011 г. се посочва, че до края на юли трябва да внимавате. Доходите и инвестициите са защитени едва след посочения период, но и тогава трябва да голямо умение за съкращаване на излишни разходи. Внимавайте със спекулациите!

Близнаци
РАБОТА
Годината започва тихо, но става интересно, което ви дава големи перспективи. Връзките с работниците, служителите и акционерите стават все по-взискателни, но си струва. Януари и март ще са добри месеци. През лятото се движете с повишено внимание. От октомври до средата на ноември между есента и зимата очаквайте хубава изненада!
ПАРИ
Икономическата ситуация е стабилна. Приходите са добри. Не гонете рискови, но високо доходни инвестиции.Рак
РАБОТА
Бъдете готови за важни промени. Това е възможност да разширите своя кръг от клиенти. През пролетта ще имате добър ангажимент. През лятото ще плувате спокойно в басейна. През есента работата се забавя, но не се притеснявайте, може би е време да се дръпнете за отдих.
ПАРИ
Може да се справи през 2011 г. с голямо спокойствие - финансите са под контрол и изглежда, че ще се въртят по най-добър начин. Зимата ще е стабилна, но лятото ще бъде още по-щедро и удовлетворяващо. Последната част на годината се очертава като най-добра!

Лъв
РАБОТА
Вълнуващо начало на годината, но истинските печалби ще са налице през август. Ще ви бъде лесено да разширите кръга от клиенти или да получите повишение. Планетата Уран ще създава много възможности за промяна.
ПАРИ
Промените ще ви донесат и приходи, но не отхапвайте повече, отколкото можете да сдъвчете. Разходите ще са под контрол, инвестициите ще са по-печеливши!

Дева

РАБОТА
За първите девет месеца на годината можете да разчитате на присъствието на Юпитер във вашия знак: ще бъдат месеци на оптимизъм, разширяване и просперитет. Може да получите помощ от важните хора.
На работното място ще имате задачи с по-голяма отговорност, които ще ви дадат повече удовлетворение или пък може да започнете нов бизнес. Родените в първата десетдневка е възможно да имат някои неочаквани промени в живота.
ПАРИ
През 2011 г. внимавайте за финансите си. Ообено от април до юли. През последните три месеца на годината, обаче, можете да бъдете спокойни: Юпитер се ви закриля - ще имате достатъчно пари за дома и продължите да се радва на благоприятени ситуации.

Везни
РАБОТА
2011 г. е обещаваща и окуражаваща и ще запретнете ръкави. Ще бъдете ценен от хората около вас. В зимните месеци ще сте във вихър, докато дойде пролетта. Тогава може да сключите нови договори. Лятото ще е леко скучно, но през есента всичко се урежда!
ПАРИ
През първите седем месеца на годината ще има непредвидени разходи, свързани с къщата и семейството. Но Юпитер ще ви държи да няма ненужни разходи.

Скорпион
РАБОТА
Първата част на годината определено е във ваша полза. Юпитер винаги е щедър с вас, подкрепя вашата кариера и бизнес. В този период е вероятно да се постигне развитие, изгоден договор. Ако си търсите работа го направете сега. Ако сте решили да излезете на свободна практика – това е годината!
ПАРИ
Приходът на парите е гарантиран. Планирайте харчовете, за да има добър баланс на бюджета и да не могат неочаквани разходи да ви раклатят. През април икономическото положение няма да бъде блестящо, но през юли ще ви вземе дъха. После нещата ще дойдат на мястото си.

Стрелец
РАБОТА
Вероятно професионалният ви живот ще се промени, вероятно ще мирише на нов бизнес и решения... Да не се изключва възможност за нови споразумения, смяна партньорите или бранш. Ако сте служител, вероятно задачите ще се променят или ще се присъедините към компания, която работи в сектор, различен от сегашния. При всички положения ще имате по-голяма гъвкавост от август. От лятотозапочва период, през който често ще бъдете "герой"!
ПАРИ
Общата тенденция на парите и финансите са под контрол. Бъдете внимателни, както винаги, но от началото на август ще имате по-голям доход, ще е по-лесно, ако кандидатствате за заем. Може де купите нов автомобил или втори дом! През лятото най-сетне ще си поемете дъх!