fbpx Ярките цветове в косите триумфират | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ярките цветове в косите триумфират

Ярките цветове в косите триумфират

Колкото и времето да се мръщи пролетта е в действие. Наближават абитуриенските балове, лятото, жаркото слънце и времето да се подготвим, за да сме в крак с актуалните цветове и форми. Родните доайени във фризьорството и грима ни предлагат изключителни съчетания на цветове и водопади от коса – етажирана и оформена в геометрични форми, подходящи за всеки тип лице. Този сезон предвещава много цветове в пастелно , розово, синьо, пясък, праскова и най актуалният цвят – сьомга.

Коафьорът Вили Боршукова и екипът на салон MAGAMA обобщават тенденциите в грима и прическите на световно ниво, представени от Пол Геринг, Mark Leeson, Paterson SA Artistic Team, Claude Tarantino, William de Ridder. Ето и някои от тях.

 

Небрежността, съчетана с пастелни цветове, обособена в кок изразява стабилността и верността на жената. Тази прическа спокойно може да се нарече смелост, съчетана с изискан грим. Тъмните очи са дълбоки благодарение на черния „KAJAL”, използван за подчертаване на контурите. Червилото е почти незабележимо с прасковен оттенък подходящ за сезона.

Бунтарският дух никога не излиза от мода. Силно обръснато от едната страна или от двете също ще е хит за непокорните дами. Цветовете са агресивни в червени тонове. Гримът отново е силен – подчертан с черно „Rebel”, устните са светли, а веждите са доста изтънени, почти незабележими.Набляга се на силно изразените скули.

 

Актуални в много от моделите са оранжево-червените нюанси. Асиметричните форми подчертават челото в къси и дълги линии, което придава модерно излъчване. Гримът е силен, а устните обезцветени със силно подчертани скули.

 

Късата прическа никога не е за подценяване. Тя е лесна, удобна, обемна и в същото време страстна в натурален кестен. Тя е изключително подходяща за работещи и уверени в себе си жени.

 

Facebook коментари