fbpx Нова италианска боя ще оцветява косите на дамите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова италианска боя ще оцветява косите на дамите

 

Дамите вече могат да избират между новите цветове на нови висококачествени бои за коса. Премиерно в елитно столично заведение бе представена новата италианска боя LUXURY. Специален гост на официалната премиера беше Енрико Делара, мениджър на LUXURY HAIR COLOR за Северна и Източна Европа, който сподели, че очаква отличен прием на продукта и е убеден в колаборацията с Вили Боршукова и салони "Магама", които организирата премиерата.

Лице на боята за България е чаровната актриса Деси Бакърджиева, която представи на гостите новия LUXURY цвят на косата си, облечена в луксозна рокля от Rose Fashion House. Дни преди събитието фотографът Влади Балевски засне и специална фотосесия с Деси Бакърджиева за LUXURY с тоалети от Rose Fashion House и Sandro Ferrone. На ревю бяха показати и най-актуалните цветове от 150-те уникални нюанса в палитрата на LUXURY, като моделите за ревюто бяха облечени с тоалети на Sandro Ferrone и "Миравижън".

 

Истинска атракция бе певицата Петя Буюклиева, която демонстрира изцяло нов цвят на косата си и забавлява присъстващите. Тя сподели с гостите, че има вече 10 годишен юбилей със салони „Магама” и екипа на Вили Боршукова, които чувства като свое второ семейство.

LUXURY е луксозна боя, която определя истински стилната жена. “Ние от Luxury гарантираме това, което обещаваме. Съвършенство на цвета.” е мотото на италианската боя. Всички елементи, използвани в нея, са с естествен произход и дават пълна защита на косата и скалпа. Съдържанието на чисти микропигменти е 99.98%, благодарение на което и процентът на амоняк в боята е изключително нисък. Микропигментната технология™ позволява да се запазва оригиналната структура на косата и еластичността на косъма. А дълготрайният и антизамърсяващ комплекс™ е комбинация от ценни съставки като бял чай – силен антиоксидант, който подобрява жизнеността на косъма; и масло от орхидея – богато на високо ниво липиди, което хидратира в дълбочина, предпазва от лющене и защитава кожата на скалпа.