fbpx Катаржина естейт създаде премиум карта | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Катаржина естейт създаде премиум карта

Елитната изба Катаржина Естейт направи жест към свои клиенти и създаде Katarzyna Premium Club. На изискано парти те получиха клубни карти Katarzyna Premium, които ще им осигурят преференциални условия – премиум продукти, лимитирани серии, персонализирани етикети, покани за всички събития на избата, ежегодно посещения в избата, специални подаръци и много други.

“Katarzyna Premium Club e израз на нашата благодарност и признание към вас за доверието, което ни гласувате. За нас грижите за добрия вкус на всички наши клиенти са професионално задължение и призвание. Вие, притежателите на тази карта, сте специални и искаме да ви дадем още малко внимание, да споделим още капка от вдъхновението си.

Продължавайте да цените труда, усилията и желанието ни да ви предлагаме най—доброто. За всичко останало ще се погрижим ние”, сподели Николова, изп. директор на Katarzyna Estate.

Членството ще се подновява всяка календарна година. За целта е необходимо всеки притежател на клубна карта през изминалата година да е купил продукти на избата на стойност над 3000 лева. Нови членове се приемат по предложение на настоящи и след одобрение от страна на избата.