fbpx Коафьори се развихриха с творчески размах | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Коафьори се развихриха с творчески размах

С атрактивно шоу Selena ES представи модерни подходи към стайлинга и интересни идеи за прически.

 

Събитието, което се състоя на 22 април в „Мол Галерия Стара Загора“ имаше конкурсен характер и в него участваха 15 коафьори от различни градове в страната. Участниците създадоха модерни визии за лято 2017, а прическите, които направиха пред очите на журито и гостите, бяха достойни за корица на модно списание.

 

Предизвикателството към всеки участник беше „свободата на изразяване”, която дава стайлинг линията Decode. Стилът може да се променя лесно и драстично със стилизиращите продукти, които дават много възможности за моделиране на косата и за промяна на нейната текстура. Допълнително ценно предимство е, че всички продукти от различните серии могат да се смесват и позволяват експериментиране. На сцената всеки участник работи и с професионалните фризьорски уреди на Babyliss Pro – партньор на събитието. Освен участниците в конкурсната част на стайлинг шоуто, на сцената се изявиха също гост фризьори от Академия Selena ES.

 

Специален гост на събитието и част от журито беше Родриго Мезенес – международен посланик на Babyliss Pro.

 
На финала бяха наградени петима от участниците, които най-успешно „декодираха“ стила на своите модели и изявиха най-силно своя коафьорски талант.