fbpx Конференция за дигитализацията на бизнеса ще разкрие най-новите трендове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конференция за дигитализацията на бизнеса ще разкрие най-новите трендове

Конференция за дигитализацията на бизнеса ще разкрие най-новите трендове

Как съвременният бизнес може да накара клиентите си не само да го ценят, но и да го промотират постоянно, е темата на конференцията „Дигитализирайте бизнеса си със Salesforce“, която ще се проведе на 12 април тази година в хотел Хилтън София, организирана от водещата консултантска компания Некст Консулт със съдействието на лидера в CRM решенията – Salesforce.com.

Конференцията е насочена към най-актуалните тенденции в сферата на маркетинга, продажбите и обслужването, а именно дигитализацията на бизнеса. Основен фокус, както и преди, е клиентът с неговия индивидуализъм и персонализиран подход към всекиго във всеки момент навсякъде от всяко умно устройство.

В рамките на един ден гостите ще чуят съвременни трендове и технологии, помагащи за опознаването на клиентите и техните потребности, достигането до точната аудитория с най-подходящото послание, привличане на повече заинтересовани потребители, по-добро обслужване и лоялни клиенти и в пъти повече продажби. Водещи експерти в бранша от България и Европа ще разкажат за успешните стратегии за навлизане и налагане на пазара и тяхното изпълнение, вкл. през призмата на силни инструменти като електронна поща, мобилни приложения, социални мрежи, таргетирана реклама и други интернет инструменти.

Участие като гост-лектори в конференция „Дигитализирайте бизнеса си със Salesforce“ ще вземат и ръководителите на едни от най-успешните компании, опериращи в страната, и по-конкретно - ЗАЕД „БУЛСТРАД ЖИВОТ Виена Иншурънс груп”, ТЕЛУС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, ИМЪРЧАНТПЕЙ. Те ще разкажат за своя опит и как визията им за развитие на бранда е наложила използването на иновативни решения в тяхната ежедневна работа. Всъщност точно Salesforce е инструментът, който им помага да са още по-успешни и още по-добри в това, което правят, да са все по-близо до клиента и да разбират какво би поискал той, дори преди сам да си го е представил.

ЗАЕД „БУЛСТРАД ЖИВОТ Виена Иншурънс груп” прилага успешно Salesforce Service Cloud за обслужването на своите клиенти и върху платформата е разработено специализирано приложение за животозастраховане, което помага на потребителя да управлява застраховката си и да ползва услугата ефективно.

ИМЪРЧАНТПЕЙ пък със Salesforce управлява не само процесите по обслужване на клиента, но и продажбите на компанията, с което осигурява повече продажби към нови и съществуващи клиенти и ефективно обслужване на всеки един от тях.

А процесите, които ТЕЛУС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ менажира с облачната платформа са доказателство за гъвкавостта на системата и почти безграничните възможности, които предоставя на своите потребители. ТЕЛУС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ управлява със Salesforce процесите по управление на човешките ресурси за подбор, целеполагане и задържане на кадри в компанията.

Събитието е отворено за представители на бизнеса и медиите, но поради ограничения брой места в залите, се изисква предварителна регистрация на http://event.next-consult.com/.

Списанието е медиен партньор на конференцията.

 

Facebook коментари