fbpx Кръгла маса "Лидери за бъдещето" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кръгла маса "Лидери за бъдещето"

Кръгла маса "Лидери за бъдещето"

Български форум на бизнес лидерите организира кръгла маса, по повод стартирането на новия проект на Форума "Лидери за бъдещето", целящ подпомагането на професионалното развитие и лидерското мислене на талантливите млади хора в България.

Заповядайте на 12 май (четвъртък) 2011 г. в зала „Александър”, Радисън Блу Гранд Хотел! (вход свободен)

Официални гости ще бъдат Йорданка Фандъкова - кмет на София и патрон на проекта, Росен Плевнелиев - министър на регионалното развитие и благоустройството, Евгени Ангелов - зам.-министър на икономиката, енергетиката и туризма, Ханс ван дер Лоо - директор „Връзки с ЕС” в Royal Dutch Shell plc. В дискусията ще вземат участие още представители на Министерство на образованието, младежта и науката, Министерство на труда и социалната политика, Европейската комисия и мениджъри на компании от страната.

Самият проект ще се провежда ежегодно с минимум три сесии всяка година. През 2011 г. БФБЛ ще срещне младите лидери с министър Росен Плевнелиев – в качеството му на успешен бизнес предприемач, основател и управител на компаниите от групата „Линднер България”, с Дейвид Фаджано – главен оперативен директор на световноизвестния „Дейл Карнеги Трейнинг”, и с Том Кейт Роуч – вицепрезидент за Централна Европа, Балканите, Прибалтика и ОНД в „Астра Зенека”.

Повече за проекта "Лидери за бъдещето" можете да намерите на bblf.bg/upcoming.php Участието в лекциите по проекта е след предварителна регистрация и заплатена такса участие.

За повече информация в офиса на БФБЛ - тел. 02 986 52 02 или office@bblf.bg.

 

Facebook коментари