fbpx Круизите на Celestyal с обновени гъвкави програми и цени | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Круизите на Celestyal с обновени гъвкави програми и цени

етикети

Круизната компания Celestyal, лидер в круизите по гръцките острови, въвежда нов модел на ценообразуване и представя нови маршрути за 2023-2024 г., които включват по-дълъг престой на посещаваните дестинации и позволяват по-дълбоко потапяне във всяка нова локация. Началното ниво „inclusive“ тарифа включва безплатно изхранване и селекция напитки с храна, развлечения, разнообразни дейности за през деня, пристанищни такси и бакшиши. В цената на стартовото ниво се включва и отстъпка за екскурзии на брега с възможност за предварителна резервация от €75 на човек.

Чети тук: Ваканция на круиз - повече от очакванато! Полезен наръчник от първо лице

За онези, които желаят по-разнообразно изживяване, Celestyal предлага „enhanced“ тарифа с неограничен пакет премиум напитки, ежедневен комплимент от 1 час безплатен Wi-Fi, 25% отстъпка за ястията специалитети на борда и отстъпка за екскурзии на брега с възможност за предварителна резервация от €150 на човек. Компанията предвижда и няколко допълнителни възможности за комисионни за туристически съветници и отстъпки за гости, които предварително резервират различни пакети напитки и екскурзии на брега. „Inclusive“ изживяванията стартират на цена от €299, докато „Enhanced“ круизите започват от €429.

Celestyal увеличава времето за престой на брега в Санторини и Миконос;

Компанията представя нови „Легендарни“ круизи до Черна гора, Турция и Корфу, Кос, Хиос и Самос в Гърция. Заедно с това се завръща в Египет и Израел с маршрут „Три континента“, маршрута „По стъпките на св. Павел“ и специални ваканционни пътувания.

Компанията предлага и ексклузивно празнично предложение – специален коледен круиз с 19 нощувки, който посещава Солун, Волос, Родос и Крит (Гърция), Измир, Кушадасъ, Анталия, Истанбул (Турция), Лимасол (Кипър), Александрия (Египет) и посещение за една нощ в Хайфа (Израел), за да прекарате Бъдни вечер и Коледа в Светите земи. Цените започват от 1989 евро. Това преживяване може да бъде разделено и на маршрути с 8 или 11 нощувки.

През есента на 2024 г. предстои  завръщането на маршрута със седем нощувки „Еклектична Егея“, който включва Истанбул, Кавала, Солун, Волос и Санторини и стартира от €599. Celestyal ще предлага и специално празнично пътуване с 14 нощувки, включващо Египет, Хайфа (Израел), Лимасол (Кипър), Родос (Гърция), Волос (Гърция), Солун (Гърция), Истанбул (Турция), Кавала (Гърция) и Сирос в Гърция. Резервациите започват от €1609. Този круиз може да бъде разделен и на два маршрута от по 7 нощувки всеки.

Периодът за резервации стартира от 3 октомври и ще продължи до 30 ноември 2022 г.