fbpx LG партнира със световния дизайнер Токуджин Йошиока | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

LG партнира със световния дизайнер Токуджин Йошиока

LG партнира със световния дизайнер Токуджин Йошиока

 

Огромна светлинна инсталация ще открие LG Corp. по време на Milano Design Week 2017 - най-голямата дизайнерска изложба на света. Озаглавена „S.F_Senses of the Future“, изложбата ще бъде открита на 3-и април в известната модерна зала Superstudio Piu в Милано.

Партньор на LG е световно известният дизайнер Токуджин Йошиока, популярен със своите новаторски експериментални техники, чрез които отразява красотата на природата и сложността на човешките сетива. Всичко това е изцяло в синхрон с философията на LG по отношение на дизайна, която се уповава на вярата, че стремежа към развитие на иновативните технологии и дизайн непременно се върти около човешкия опит. Само тогава е възможно да се придобие поглед над бъдещето, изпълнено с вълнение и въображение. Чрез изложбата „S.F_Senses of the Future“, LG и Токуджин Йошиока се надяват да споделят своя оптимизъм за бъдещето на човечеството като оставят трайни следи чрез грабващо вниманието преживяване, служейки си само със светлини и обекти от ежедневието на всеки един от нас.

“Когато бяхме деца, всеки един от нас свободно си е представял бъдещето, предусещайки съдбата си чрез собствените си мечти. „S.F_Senses of the Future“ е своеобразен израз на научната фантастика, на прогреса, на космоса и начина, по който LG описва живота ни чрез технологиите.”, обясни Токуджин Йошиока. “Инсталацията е поетичен феномен, който може да бъде описан като гоблен от светлина – едно наистина футуристично измерение, което обърква и едновременно преминава през човешките сетива.”

“Много се вълнуваме от възможността да работим с Токуджин Йошиока, както и от шанса да бъдем част от най-голямото празненство в чест на дизайна в световен мащаб“, добави Но Чанг-Хо, ръководител на дивизията корпоративен дизайн в LG Electronics. “Кръстоската между авангардните технологии на LG и дизайна на Токуджин Йошиока перфектно изобразява фокусираната върху човека философия на LG и нашата пълна отдаденост на обещанието си за промяна към по-добър живот. Надяваме се, че много посетители ще имат удоволствието да изживеят усещането от „S.F_Senses of the Future“.“

На прага на своята 70-а годишнина, LG поема в напълно нова посока – да създава дизайни, които се фокусират върху изживяването на потребителите. LG е по-решена от всякога да подобри качеството на живот на своите клиенти, прескачайки всички познати граници с иновации и оптимизирани решения.
 

Facebook коментари