fbpx Лидерът в керамичната индустри KAI окри първия си фирмен шоурум | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Лидерът в керамичната индустри KAI окри първия си фирмен шоурум

Българският бранд KAI – лидер в  керамичната  индустрия, отвори първия си фирмен шоурум в София. Разположен на площ от 500 кв.м., на две нива в столичната бизнес сграда Capital Fort, в него се представя красотата и разнообразието на керамичните плочки.

Първият етаж показва различни жилищни пространства, елегантно декорирани с продукти в разнообразни форми, размери и дизайн. От спалня до кухня и трапезария, до фасада и открита тераса, KAI променя конвенционалната идея, че плочките принадлежат само на баните. Тази визуална презентация е доказателство за безкрайните възможности  на керамичните плочки.

Вторият етаж разкрива цялата продуктова гама, която KAI предлага -   различни размери, повърхности и дизайн на стенни и подови плочки, както и интересни декоративни елементи и мозайки.  За да отговори на очакванията на клиентите за качествен и модерен дизайн, и да достигне до всеки дом, KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Италия и Испания.

Двата завода на дружеството - Хан Аспарух Исперих и Хан Омуртаг Шумен, в които работят около 1600 души, следват световните тенденции и създават своя собствена гама от висококачествени керамични продукти още от 70-те години.  

От 2015 г, като част от най-големия производител на подови настилки в света и мултинационална група - Mohawk Industries, Inc.,КАИ непрекъснато разширява дейността си. Компанията поддържа търговски отношения с повече от 25 страни в Европа и по целия свят. Групата има дъщерни дружества в Букурещ, Румъния (KAI Ceramics) и Солун, Гърция (KAI Greece).