fbpx Logitech представи и нас последните си видеоконферентни решения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Logitech представи и нас последните си видеоконферентни решения

Световноизвестната компания производител на компютърна периферия Logitech показа най-новите си продукти за видеоконференции. Портфолиото включва няколко категории продукти: класически конферентни камери, цялостни решения за зали и продукти за персонална употреба с компютър. Наборът от продукти за корпоративни видеоконференции предлага подходящ вариант за всеки размер стая – от малки кабинети до големи помещения за заседания. Тяхна отличителна особеност е възможността за работа с всякакви софтуерни приложения, лесната инсталация на различни операционни системи и мигновената пригодност за работа.
Моделите конферентни камери BCC950, Connect, Group, Meetup и Rally, както и техните съпътстващи аксесоари за закрепване и разширение, благодарение на които могат да се обхванат до 46 участници във видеоконференция, са налични на българския пазар.

Logitech MeetUp, модел специално проектиран за малки зали, предлага 120-градусова зона на покритие, така че никой да не липсва от картината. Той има три микрофона и автоматично адаптира картината спрямо околната светлина и действието в залата, благодарение на пълният набор от RightSense технологии. Моделът се отличава с 4K резолюция и петкратно увеличение, отличен звук, оптимизиран за малки помещения и възможност за добавяне на допълнителни микрофони.

Logitech Rally е най-новото и в същото време най-доброто решение на Logitech, което може да се използва в различни по размер конферентни зали.  Предлага 4K качество, 15Х увеличение, специално разработена аудио система, предоставяща отлично качество на звука и RightSense технологии за оптимизиране на картината. Системата е изградена на модулен принцип, който позволява към Rally да бъдат добавени допълнителен говорител или до 7 микрофона, което я прави подходяща за зали от 10 до 46 човека.

Logitech Tap е най-новият продукт на марката – 10.1-инчов тъч панел за управление на повикванията, който е съвместим с приложенията на Google, Microsoft и Zoom.
При персоналните решения върхът на гамата е 4K камерата Brio – първата в света 4К уеб камера, поддържаща RightLight 3 с HDR и сертифицирана за Windows Hello.
Портфолиото се допълва от слушалките за професионална употреба , сред които се откроява новият модел Logitech Zone Wireless – първите слушалки на компанията с ANC технология - проектирани да бъдат еднакво добри, както за работа, така и за музика, поддържащи QI технология за безжично зареждане.
RightSense технологии за оптимизиране на преживяването

Logitech RightSight™ автоматично премества обектива на камерата и регулира мащаба, за да обхване всички участниците в срещата, без значение от формата или размера на помещението.

Logitech RightLight™ - оптимизира светлинния баланс и цветoвете, давайки приоритет на лицата и пресъздавайки естествени тонове на кожата, дори при условия на затъмняване или задно осветяване.

Logitech RightSound™ - подобрява яснотата на гласа чрез потискане на фоновия шум и ехото, автоматично изравнява нивото на гласовете и се фокусира върху говорещите в момента, така че всеки в срещата да може да чуе и да бъде чут.