fbpx Луксът в живота | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Луксът в живота

Днес, когато времето е най-важния, но ограничен ресурс, помощта при организиране на всички сфери на живота – личен и бизнес, е особено ценна. Затова обаче могат да се погрижат служителите от луксозната консиерж компания Quintessentially Lifestyle, която вече има офис и в България. Клиентите и могат да ползват всички предимства и услуги на елитния клуб, чийто принцип е „Абсолютно всичко е възможно”.

С денонощен контакт с екипа и мрежа от огромен брой доверени и надеждни партньори по света, компанията може да осигури на всеки свой член във всяка точка на земното кълбо най-добрите места за най-търсените представления, дори в последния момент, достъп до ексклузивни частни и социални събития, най-известните ресторанти и клубове, личен шопинг асистент, желаното пътешествие, перфектното романтично бягство от големия град и да осъществи много други, на пръв поглед невъзможни идеи. Ето няколко, които компанията вече е осъществила за свои членове: романтична вечеря на айсберг; доставка в последната минута на слон за сватбата на индийска двойка в Лондон, чийто слон се контузил и не можел да ходи сутринта на сватбата; изкачване на Операта в Сидни, за да се наблюдават фойерверките за Нова година.

Компанията намери и върна на свой член забравен фотоапарат в такси в Шанхай, а в дома на друг свой член направи копие на пещерата на Батман. За трети, компанията успя да локализира прочутите редки розови делфини и да го транспортира до мястото с хеликоптер, за да може да ги види, след като той не успял да ги открие с помощта на специално нает гид в района на река Амазонка. Компанията е готова да изпълни новите желания на своите членове.