fbpx Медиа агенция "Аргент" е част от най-новата глобална медийна верига | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Медиа агенция "Аргент" е част от най-новата глобална медийна верига

Българската независима медиа агенция „Аргент“ вече е акционер в Local Planet и представителство на веригата за България, която е най-новата глобална медийна група.

Със самата си поява Local Planet вече функционира на повече от 40 пазара по цял свят, а сред нейните основатели и акционери са Horizon Media в САЩ, британската the7stars, испанската Zertem Communication Group, италианската Media Italia, pilot в Германия, CoSpirit MediaTrack във Франция, шведската Tre Kronor и Percept Media в Индия.

„Това е не само признание за нивото и успехите на нашата агенция, но и сериозна отговорност обслужването, което предлагаме на нашите клиенти, постоянно да отговаря на критериите, прилагани към най-добрите световни медиа агенции. Повод за допълнителна гордост е фактът, че ни беше гласувано доверието да създадем хъб на веригата за Балканите, който обхваща пазарите от региона в тясно сътрудничество с партньорски независими медиа агенции от Сърбия, Македония, Албания, Косово, Черна гора, Босна и Херцеговина и Молдова. Току що приключихме успешно и преговорите за сътрудничество с водеща независима медиа агенция в Румъния”, споделя Владимир Денев, CEO на медиа агенция Аргент и член на Груп Борда на Local Planet.

“Знаем, че много от международните маркетолози търсят алтернатива на холдинговия модел, по-оперативно и ориентирано към услугите решение, изградено според техните специфични потребности, каза Мартин Ратъл, Global CEO на Local Planet. В основата на Local Planet и нейната култура стои споделеният опит от стартирането от нулата на успешни и независими компании. Всяка от агенциите в Local Planet е основана, развила се е и е успяла като се е борила „за“ и от името на своите клиенти. Сега ние влагаме независимия дух на стартъп компаниите в нашата глобална мрежа. Очакваме да работим с международни клиенти, с които заедно ревностно да се стремим към един споделен успех.”