fbpx Международна бюти конференция 2023 събира експерти през февруари | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Международна бюти конференция 2023 събира експерти през февруари

След успешното първо издание на Международна бюти конференция през лятото на 2022 година, което събра различни специалисти и лектори от България и чужбина, за втори път в България ще се проведе Международна бюти конференция 2023.

Събитието отново ще бъде двудневно и ще се състои на 21 и 22 февруари в Гранд Хотел Милениум София, зала Шекспир, от 9 до 18 часа. Организаторите на Международна бюти конференция 2023 са Асоциацията на медицинските козметици - АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Всички членове на Асоциацията са професионалисти, развиващи се в сферата на бюти сектора. Като такива, те са вдъхновени за втора година да предложат на своите колеги, от България и чужбина, събитие, което да надгради знанията и уменията им, да им даде възможност за осъществяване на ценни бизнес контакти и тестване на разнообразни процедури, апаратура и продукти.

Конференцията е подходяща за терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Тяна Пресолска, председател на Асоциацията, споделя каква е мотивация за осъществяване на конференция с такъв мащаб: “Радваме се, че все повече наши колеги, посещават събития, които им помагат да надграждат компетенциите си. За нас е важно здравето и красотата да вървят ръка за ръка, а това е възможно само, ако сме достатъчно информирани и непрестанно подобряваме познанията и техническите си умения. Благодарение на конференция от такъв тип и специалните гост-лектори, които сме поканили, искаме повече терапевти да разберат защо е важно да разглеждаме външната красота като отражение на вътрешното здраве и какво е необходимо от маркетингова гледна точка за развитието на даден център за красота. Сигурни сме, че нашите колеги ще почерпят информация за най-иновативните технологии и апаратури, ще може да тестват различни процедури и уреди и най-вече ще обменят идеи и ценни съвети. Целта ни е и да срещнем на едно място различни специалисти, терапевти, доставчици и дистрибутори, които могат да са си взаимнополезни в своята работа.”

Организаторите отново са поканили гост-лектори с огромен опит и доказани експерти в бюти индустрията. През първия ден лекциите ще бъдат представени от д-р Шарбел Аби Шахин. Основен фокус върху темите, презентирани от него, ще бъде постигането на балансирано здраве и красота чрез иновативната методика на ендобиогенната наука. Ендобиогенезата се базира на идеята, че всяко човешко същество е уникално и неговият организъм има нужда да поддържа баланс. Д-р Шарбел Аби Шахин ще въведе практикуващите специалисти в тази концепция. Чрез практиките, използвани в ендобиогенията, те ще имат възможност да предлагат по-качествена услуга, свързана не само с естетични процедури, а и с подобряването на здравето и благосъстоянието на клиентите си.

На 22 февруари, гостите на събитието ще могат да почерпят вдъхновение и знание за сферата на здравето и красотата от многократно награждавания автор и професионалист с над 40 години опит - Антъни Уитакър. Той ще представи полезни и интересни теми от бизнес гледна точка. Целта на неговите лекции е да помогне на бюти експертите да подобрят своите управленски умения и да развиват ефективно своя бизнес. Антъни Уитакър ще постави акцент в своите лекции върху маркетингови концепции за успешно развитие на салони за красота, правилно таргетиране на потребители, привличане на нови клиенти и превръщането на настоящите в лоялни такива.

Паралелно с лекционната част от програмата, на 21 и 22 февруари, ще се проведе и бизнес изложение, на което ще вземат участие над 20 компании. Те предлагат различни услуги, процедури, апаратура и продукти, които са създадени специално за бюти сферата. Експо зоната е с напълно безплатен достъп.