fbpx MSI демонстрира лаптопи от високия клас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MSI демонстрира лаптопи от високия клас

етикети

MSI, водещ световен производител на лаптопи, обра овациите на CES с 10 награди за иновации, което затвърди водещия статус на компанията в областите гейминг и създаване на съдържание. Предвиждайки бъдещите тенденции, MSI продължава да предлага иновационни предимства при лаптопите и представи своите водещи модели GE66 Raider и GS66 Stealth заедно с линия от отличавани модели, създадени за геймъри и творци на тазгодишния CES. 

 

В началото на новата година MSI разкрива своя футуристичен водещ модел: GE66 Raider. GE66 Aurora edition е смес от sci-fi и бляскави ефекти. Дизайнът е вдъхновен от технологиите на утрешния ден с фантастичния си облик, скорост и безкомпромисна производителност. От върховото шаси до пантата, монолитният алуминиев корпус блести в титаниево сиво с деликатни цветни акценти и излъчва светлинни лъчи, които все едно идват от Космоса. Още по-необичайна е въздействащата, панорамна илюминация на шасито. Зоната Mystic Light добавя към предната част на GE66 светлина със 16.7 милиона цвята, която създава приятен ореол под китките.

Creator 17 е носител на наградата за иновация „Digital Imaging or Photography” на CES. „Creator 17 е на върха на съвършенството, когато става дума за създаване на съдържание, защото позволява на творците да вземат мощта на напълно оборудвано професионално студио навсякъде със себе си,” коментира журито на CES.
Екранната технология от следващо поколение със сигурност е гореща тема за дискусии на CES. Следвайки бъдещите тенденции, Creator 17 е първият лаптоп в света с нова революционна технология - Mini LED display. Това е първият лаптоп, който покрива стандарта HDR 1000; 17-инчовият 4K дисплей постига пикова яркост от 1,000 нита, а Mini LED подсветката осигурява живи изображения с ярки бели и дълбоки черни нюанси и по-остри и детайлни фрагменти. 

Моделът Prestige 14 излезе в нова розова версия, след като първоначално се появи в чисто бяло и карбоново сиво. Той наследява тънкото шаси, премиум покритието и производителността от висок клас, както и технологията True Pixel за прецизна цветова репродукция. Елегантният розов корпус е проектиран да изрази творческата мощ посредством класен вкус и да подчертае отличителната индивидуалност на създателите. Деликатната проницателност на Prestige 14 Pink може да бъде идентифицирана в нископрофилните клавиши, блестящите, наподобяващи форми на диамант ръбове и сладкият розов тон, носещ топлина, която символизира нежно съзнание и спокойствие.