fbpx Мусала Софт празнува 3 години от откриването на развойния си център в Русе | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мусала Софт празнува 3 години от откриването на развойния си център в Русе

Мусала Софт празнува третата годишнина от откриването на развойния си център в Русе. „За 3 години изградихме чудесен екип в Русе. Специалистите ни тук работят в някои от най-интересните и предизвикателни проекти на Мусала Софт. Ускоряваме темпа на развитие и разширяване в Русе и продължаваме да успяваме заедно“, сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт. 

Компанията поддържа стабилен годишен ръст на приходите от над 25% и е на път да достигне 1000 служители до 2020 г. Екипът в Русе е част от стратегията за растеж, като най-търсени в крайдунавския град в момента са Java и .Net програмисти и специалисти по осигуряване на качеството (QA).

В края на 2016 г., Мусала Софт придоби русенската компания за софтуерни разработки Върбанов Софт, като така разшири екипа си с още висококвалифицирани кадри.

Мусала Софт благодари на математическата гимназия „Баба Тонка“ и Русенският университет „Ангел Кънчев“, които подготвят кадри за софтуерната индустрия в града и страната.

За 3 години Мусала Софт изгради устойчиви партньорства с образователните институции и IT обществото в града, организира свои и подкрепи локални събития. В края на април предстои конференция на Мусала Софт в Русе.