fbpx Националната асоциация на строителните предприемачи с отворено писмо | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Националната асоциация на строителните предприемачи с отворено писмо

Националната асоциация на строителните предприемачи с отворено писмо

Националната асоциация на строителните предприемачи, в качеството си на браншова организация, е разтревожена от създаващото се негативно внушение към гилдията, основано на разследването на конкретни имотни сделки, извършени от политически лица.
"Категорично се противопоставяме на опитите акцентът на обществения дебат да се измести от същността на проблема върху производителя, създал продукта на сделката.
НАСП подкрепя прозрачността,  законността и етичността в този така значим за българската икономика бранш и винаги сме настоявали тези принципи да се спазват  от  всички заинтересовани страни – предприемачи, граждани и институции. За съблюдаването на тези принципи се грижат и съответните държавни органи.
Считаме за недопустимо в големи политически битки да бъде въвлечено едно от малкото останали производства, създаващо работни места, внасящо в бюджета приходи и създаващо национална стойност", се казва в писмото. 

Facebook коментари