fbpx Над 250 мениджъри се срещнаха с бизнес гуруто Грант Кардон | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Над 250 мениджъри се срещнаха с бизнес гуруто Грант Кардон

Повече от 250 мениджъри, предприемачи и експерти, практикуващи в областта на продажбите, имаха възможност да се срещнат отблизо с харизматичния бизнес гуру Грант Кардон по време на неговия семинар „Бизнес и живот по 10”.

Американският предприемач сподели, че според него, първата стъпка към успеха е привличането на внимание. Сред причините за неуспеха пък открои залаганите от ранно детство стереотипи, които продължават да работят и управляват поведението в живота на възрастния. Той допълни, че в света няма недостиг на пари и просто трябва да се намерят пътищата до тях. Грант Кардон представи правила за успешна дипломация в общуването и наблегна на важността на доверието в нея.

Кардон е уважаван и доказал се експерт в сферата на продажбите, бизнес развитието и коучинга. Има зад гърба си редица успешни компании, включително Cardone Enterprises, Cardone Training Technologies и The Cardone Group. Оглавява световните класации за „Топ 10 експерти по продажби“ и „Топ 10 бизнес коуч специалисти“, а Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните компании за обучения в света.

Сред гост-лекторите се отличи присъствието на една от най-успешните бизнес дами в България – Саша Безуханова, която изтъкна, че споделя като висша ценност в своя живот преследването на свободата за щастие. В рамките на събитието беше представена още съвместна магистърска програма на ВУЗФ и Грант Кардон ЦИЕ.