fbpx Напълно премиерно Skoda KAMIQ се представя на автосалона в софия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Напълно премиерно Skoda KAMIQ се представя на автосалона в софия

Автосалон София 2019

Напълно премиерно Skoda KAMIQ се представя на автосалона в софия

 

ŠKODA KAMIQ продължава успешния SUV дизайнерски език от моделите KODIAQ и KAROQ и носи нови визуални акценти, като например разделените предни фарове, при които дневните светлини са разположени над основните светлини. С дължината си от 4,241 мм., KAMIQ предлага характерното за ŠKODA щедро пространство в интериора на автомобила. Модерните асистиращи системи, природосъобразните и икономични двигатели, най-новите инфоразвлекателни системи и съвременни решения за свързаност гарантират, че ŠKODA KAMIQ перфектно отговаря на изискванията на модерната индивидуална мобилност - и всичко това затъврждавайки емоционалния характер на марката ŠKODA.

KAMIQ е първият модел на ŠKODA с нова конфигурация на предните светлини, при която дневните светлини са отделени, като във full-LED версията, те изглеждат като 4 диаманта над основните светлини. Триизмерните и кристални ефекти, както и LED светлините, наподобяващи блестящи бижута, добавят още изисканост към изгледа на модела. Във full LED версията са включени и светлини за мъгла със статични светлини в завой и - за първи път при ŠKODA - динамични завиващи предни и задни светлини.

 

KAMIQ е вторият модел на чешкия бранд с нова интериорна концепция. Вътрешният му дизайн се доминира от свободно стоящият дисплей, който е удобно позициониран пред водача, и с размерът си от 9.2 инча е един от най-големите в сегмента. Характерната за ŠKODA чупка над решетката в екстериора сега се появява и в интериора. Тя включва и ергономична поставка за ръката точно под екрана, което улеснява ползването му. С размер от 10.25 инча, виртуалният кокпит е също сред най-големите в сегмента. Обновеното дигитално инструментално табло е също повлияно от емоционалния дизайн на екстериора.