fbpx Най-популярният университет за инженерни специалности в Япония търси български студенти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Най-популярният университет за инженерни специалности в Япония търси български студенти

Водеща снимка
Да

Най-популярният университет за инженерни специалности в Япония търси български студенти

По време на безплатен уебинар на 10 юни, четвъртък, от 15 ч., ще можете да научите повече за възможностите за висше образование на английски език в Япония, както и подробности за инженерните специалности, които Kyoto University of Advances Science (KUAS). Водещи ще са консултанти за образование в чужбина от ЕДЛАНТА, а специален гост ще бъде г-н Кийоши Такеда - директор на международния офис на KUAS.

По време на събитието ще се обсъжда защо Япония е водеща страна в предлагането на инженерни програми, както и какви възможности за обучение на английски предлага университетът в Киото, какви са изискванията и сроковете за кандидатстване, както и възможностите за финансиране на бакалавърска или магистърска програма в Япония.

Инженерният факултет на Kyoto University of Advanced Science предлага първата по рода си мултидисциплинарна инженерна програма в Япония, изцяло на английски език, която цели придобиване на набор от умения, необходими за успех в съвременния инженерен свят. 

Програмата включва познания от 13 области - проектиране, производство, мехатроника, измерване, управление, интелигентни системи и роботика, материали, йони, електромагнетика, изпълнителни механизми, енергийни източници и енергийни системи, микроелектронни технологии и устройства, интегрални схеми и вградени системи, анализ на сигнали, машинно обучение и изкуствен интелект.  Студентите имат възможност да решат кои конкретни дисциплини от тези области да изберат, така че да удовлетворяват индивидуалните професионални нужди като бъдещи инженери.

Най-интересната част от програмата е практическият проект, който студентите ще изготвят в реална среда с реални компании. Тези проекти позволяват на студентите да приложат на практика наученото в университета и да се справят с реалните предизвикателства, с които се сблъскват компаниите в днешно време. 

Регистрация за безплатния уебинар тук:

https://www.edlanta.com/blog/sabitia/study-in-japan-free-webinar

Facebook коментари