fbpx Некст консулт със стратегически договор | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Некст консулт със стратегически договор

В началото на февруари salesforce.com и НЕКСТ КОНСУЛТ подписаха договор, с който местният партньор добива статута на риселър. Това му позволява да сключва директни договори за ползване на облачните приложения на американския доставчик, като Salesforce Sales Cloud®, Salesforce Service Cloud®, Salesforce Chatter® с крайните клиенти в България.

Българската компания получава и Premier Success Support от salesforce.com, който осигурява денонощна телефонна линия за поддръжка, незабавно време за реакция при проблем и достъп до разработчиците на Salesforce, от които могат да се възползват клиентите на облачната платформа. Некст Консулт поема и ангажимента да предлага поддръжка на клиентите в България, независимо от това кой е осъществил продажбата на системата, заедно с ангажимента да предоставя услуги по внедряването на системата при нови клиенти или развиване на функционалностите при съществуващите.

Тази следваща стъпка, която бележи етап в сътрудничеството между двете компании, е резултат от успешните усилия на Некст Консулт да популяризира в страната решенията на доставчика на облачни услуги и успешно да защити имиджа на признатото за най-добро CRM решение в света.

Така родните фирми имат възможност да получат глобалното ноу-хау на световен лидер в областта на софтуерните технологиии, комбиниран с богатия консултантски опит на местния партньор, за да максимизират ефективността на продажбите и обслужването на своите клиенти.