fbpx Next Consult и C4 Nexus с ново общо дружество за решения за продажби и електронна търговия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Next Consult и C4 Nexus с ново общо дружество за решения за продажби и електронна търговия

Next4Commerce е новото съвместно дружество на българската консултантска компания Next Consult  и C4 Nexus - бързо развиваща се start-up компания, внедряваща Salesforce Commerce Cloud и свързани решения.

Новата компания ще обслужва български и международни клиенти и ще им помага да подобрят и разраснат своите възможности за дигитална търговия. Това партньорство ще позволи на Next Consult да разшири своите бизнес операции, покривайки цялото портфолио от продукти на Salesforce: B2B и B2C Commerce, маркетинг, продажби, обслужване и бизнес анализи.

Опитът на C4 Nexus в имплементирането и поддръжката на Salesforce Commerce Cloud за световни брандове ще стане достъпен също за компании от Централна Европа. Next Consult и C4 Nexus целят да се превърнат в one-stop shop за дигитална трансформация на всеки аспект от бизнеса на една компания, а това партньорство ще изиграе съществена роля в разместването на пазара на бизнес софтуер, предизвиквайки препозициониране на доставчиците и промяна в разпределението на пазарния им дял в Централна и Източна Европа. Новата компания ще помага на клиентите в правилния подбор и имплементирането на иновативни технологии за дигитализиране на всички бизнес процеси.

„Вече смело може да кажем, че ние наистина предлагаме дигитална трансформация от А до Я със софтуер номер 1 в света”, подчертава Емил Вучков, „Директор Маркетинг автоматизация и електронна търговия“ в Next Consult. „Salesforce е лидер в сферата на бизнес решения за електронна търговия от много години и е признат за най-добър софтуер в света от организации като Gartner, Forbes, IDC и др. , така както е обявен и за лидер в маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти. Електронната търговия беше единствената липсваща част от нашето Salesforce портфолио и за нас беше важно да го добавим към това, което предлагаме.“, допълва Вучков.

Георги Запрянов, Управляващ партньор в C4 Nexus, добавя: „Развълнувани сме, че имаме възможността да споделим знанието, което натрупахме в областта на дигиталната търговия, работейки за водещи глобални бизнеси по света, с организации в Централна и Източна Европа”.

Първата стъпка от съвместната дейност на двете компании започва със специализиран e-commerce уебинар „The New e-Commerce Trendsetters“ (B2B commerce, Headless, Marketplace), в България и Румъния на 15 ноември (вторник) от 16:00ч. Регистрацията е отворена, а участието в уебинара е безплатно: https://event.next-consult.com/the-new-e-commerce-trendsetters

Решението за обединяване на усилията между Next Consult и C4 Nexus идва естествено. И Емил, и Георги разпознават новия си партньор като лидер в неговата сфера и в предоставянето на Salesforce решения. В допълнение, те подчертават и добрата колаборация между двата екипа. „Това партньорство ще ни позволи да се превърнем в безспорен лидер в дигиталната трансформация не само в нашия регион, но и в Централна и Източна Европа.“, отбелязва Емил Вучков. Next Consult е утвърден успешен партньор и риселър на Salesforce. Консултантската компания за дигитална и бизнес трансформация има богат, дългогодишен опит в прилагането на управленски практики, оптимизиране на бизнес процеси, дизайн и внедряване на различни софтуерни решения за управление на бизнеса като ERP, CRM, BI, RPA и др. В продължение на повече от десетилетие екипът на C4 Nexus специализира в изграждането и управлението на решения, базирани на Salesforce Commerce Cloud. Компанията успешно подпомага растежа на 3 от топ 5 на най-успешните клиенти на Salesforce Commerce Cloud за всички времена.

Новото дружество Next4 Commerce ще се управлява от двама опитни професионалисти - Емил Вучков, Директор "Маркетинг автоматизация и електронна търговия" в Next Consult, и Георги Запрянов, Управляващ партньор в C4 Nexus. Емил притежава повече от 15 години опит в областта на финансите и маркетинга и има основна роля в развитието на екипа и експертизата на Next Consult в областта на маркетинг автоматизацията. Георги притежава повече от 14 години опит в управлението на глобални екипи, доставящи комплексни решения за клиенти от световна класа като Adidas, Disney, Coca-Cola, Walmart и Clarins.