Нов шоурум на Hyundai в Русе

Нов шоурум на Hyundai в Русе

етикети

Търговската верига на Hyundai в България се увеличи с още един център, след като вчера в Русе беше официално открит нов продажбено-сервизен комплекс. Центърът е изграден в съответствие със стратегията за развитие на дилърската мрежа на официалния представител на корейския автомобилостроител Hyundai в България „Индустриал Комерс”. Това е шестият шоурум, изпълнен по стандартите на марката, след двата в София и тези в Пловдив, Стара Загора и Бургас.

Представителството се простира върху 5500 м2 на главния път към границата с Румъния. В изграждането му са заложени и спазени съвсем точно корпоративните изисквания на марката Hyundai. Площта на шоурума и офисите е 500 м2, толкова заема и сервизната част, складовете се простират върху 200 м2, а за паркинг са отделени 4200 м2.

Новият комплекс въплъщава най-новите тенденции в продажбата на автомобили и обслужването на клиентите на компанията, идентични с тези при най-луксозните автомобилни марки в света. Hyundai – Русе, е само поредната стъпка от амбициозната програма на „Индустриал Комерс”, който съвсем скоро ще открие официално и още два модерни продажбено-търговски комплекса – във Велико Търново и в Благоевград.

 

Facebook коментари