fbpx Приключи финалният тест за конкурса "Кола на годината в България" 2021 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Приключи финалният тест за конкурса "Кола на годината в България" 2021

Водеща снимка
Да

Приключи финалният тест за конкурса "Кола на годината в България" 2021

За поредна година Лазурит 94 – официален вносител на автобои Glasurit, бе домакин на финалния тест драйв от най-чаканото и интересно автомобилно събитие в България – конкурсът "Кола на годината". Журналистите от Прес автоклуб "България", сред които и главният редактор на нашето списание Ина Георгиева, тестваха автомобилите от финалните петици в отделните категории, предварително класирани от тях чрез онлайн гласуване. 

За участие в конкурса се допускат всички автомобили, които се предлагат у нас през 2020 г., чийто брой е над 70, като един автомобил може да участва в максимум две категории.

Ето финалистите в отделните категории (по азбучен ред):

Леки автомoбили: Сitrоеn С4, Dасiа Sаndеrо/Lоgаn, Оpеl Соrsа, Skоdа Осtаviа, Vоlkswаgеn Gоlf 8.

Крocoувър: Аudi Q3 Spоrtbасk, Fоrd Kugа, Hyundаi Tuсsоn, Lаnd Rоvеr Dеfеndеr, Rеnаult Саptur.

Eкo aвтoмoбили: BMW iX3, Сitrоеn е-С4, MINI Е, Pеugеоt е-2008, Vоlkswаgеn ID.3.

Прeмиум aвтoмoбили: Аudi е-trоn GT, BMW Ceрия 4 Соupе, BMW M8, Mеrсеdеs S-Class, Vоlkswаgеn Аrtеоn Shооting Brаkе.

Грaдcки автoмoбили: Fоrd Pumа, Hоndа Jаzz е:HЕV, MINI Е, Оpеl Соrsа, Rеnаult Сliо Е-Tесh, Vоlkswаgеn ID.3.

Многoфункциoнaлни aвтoмoбили: Isuzu D-Mаx, Suzuki Jimny LСV, Vоlkswаgеn Саddy 5.

Сега предстои онлайн гласуване, в което всеки журналист ще направи личната си подредба и ще определи своите фаворити, въз основа на впечатленията, изградени от тестването на автомобилите по време на организирани и индивидуални тестове през изминалата година. След сбора от всички гласували, до дни ще станат известни и призьорите на ценните статуетки

На чаша кафе, гостите имаха възможността да видят и екстравагантни статуетки в стиймпънк стил, изработени от автомобилни резервни части. Талантливите творци – Асен Тодоров и Петър Стоянов, са служители на известни автомобилни компании.

Facebook коментари