fbpx Нова ERP система за микро и малки фирми | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова ERP система за микро и малки фирми

Българската софтуерна компания Алое Ко представи новата си изцяло онлайн базирана ERP (Enterprise Resource Planning) система. Тя се нарича Е1@ON-LINE и представлява напълно функционално решение за управление на бизнеса, предназначено за микро и малки фирми, базирано на една от първите български ERP системи – EnterpriseOne.
Малките и стартиращите предприемачи вече имат нужда от софтуер за управление на бизнеса си, но все още липсват достатъчно решения, които да са създадени с фокус върху техните конкретни потребности - споделя Иван Аржентински, управител на Алое Ко.
Новата версия се внедрява лесно, може да бъде възприета бързо от екипа и осигурява на членовете му 24 часов достъп до фирмените информационни ресурси, седем дена в седмицата, при това – от всяка точка, свързана с интернет. Друго важно предимство за малкия бизнес е спестяването на разходите за сървър, сървърна операционна система, база данни, мрежова инфраструктура и администриране, които са в тежест на много стартиращи и малки компании. За разлика от повечето софтуерни решения под наем, които рано или късно се оказват по-скъпи от варианта със закупуване на лицензи, предлаганата система винаги ще има по-ниска цялостна цена на притежание от инсталирането на решението в офиса.