fbpx Новата генерация на Honda Civic идва есента на 2022 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новата генерация на Honda Civic идва есента на 2022 г.

Водеща снимка
Да

Новата генерация на Honda Civic идва есента на 2022 г.

етикети

Honda показа първите снимки на новото единадесето поколение на водещия си модел в класа „компактен хечбек“ - Civic с пет врати.
Последната генерация на моделя е плод на почти 50-годишна успешна история и осигурява практичност, комфорт и атрактивен дизайн, качества, с които той винаги се е славил.
Напълно новият Civic ще бъде предлаган изключително и само като хибрид. Така автомобилът става поредният модел на марката, който ще бъде задвижван от високотехнологичната система e:HEV (hybrid electric vehicle) и ще изпълни целта на Honda всички нейни водещи европейски модел да бъдат с електрическо задвижване до края на 2022 г.

Наложена вече в наскоро излезлите на пазара Jazz, Jazz Crosstar, 2020 CR-V, както и в наскоро представеното ново поколение на HR-V, чиито продажби все още не са започнали, и спечелилата позитивна оценка хибридна система ще предложи на собствениците на бъдещия нов Civic перфектния микс от забавно шофиране и икономичност.

От началото на производството на Civic през 1972 г. до днес моделът е доставен до 27 млн. купувачи от 170 страни от цял свят. Новото поколение с хибридна система e:HEV пристига в Европа от есента на 2022 г., за да продължи тази успешна почти половинвековна история.