fbpx Новата Skoda Fabia с "умни" решения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новата Skoda Fabia с "умни" решения

етикети

Новата Шкода Фабия предлага достатъчно пространство за пътниците и техния багаж. Вътрешното пространство е малко по-голяма дължина и широчина в сравнение с предишния модел, като в същото време предоставя на шофьора и пътниците още по-голямо прстранство за главата. Въпреки, че новият модел на  Шкода Фабия е с 8мм по-къс от своя предшественик, дължината на интериора се е увеличила с около 8мм и вече е 1,674мм. Простраснвото за краката е още по-голямо - цели 1,401 мм (с 21 мм повече) отпред и 1,386 мм (с 2 мм повече) за пътниците на задните седалки.

Багажното отделение е най-голямото в този сегмент. Багажникът в новата Шкода Фабия има вместимост от 330л., което е с 15л. повече от нейния предшественик и е значително по-голям в сравнение с конкурентните модели. При свалени задни седалки, товарното пространство нараства до 1,150литра. Просторният отвор на багажнито отделение е с широчина от 1,098 мм.,  задната врата която се отваря до височина 1,915мм, а ниският праг на багажното отделение  улеснява пренасянето на обемен и тежък багаж. Товарният отсек е широчина 960мм, което е с 2 см повече в сравнение с предишното поколение. В зависимост от нивото на оборудване, новата Шкода Фабия се предлага с до девет нови „умни“ решения. Новата Фабия е първият модел на Шкода, в който ще срещнете технологията MirrorLink™.

Новата Шкода Фабия предлага и множество „умни решения“, които придават допълнителна стойност на автомобила. Сред тях са клипс за талони за паркиране, разположен от страната на шофьора в ъгъла на предното стъкло, както и две опционални куки е багажното отделение. Като опция за багажното отделение се предлагат и две мрежи, с помощта на които лесно ще подредите багажа си.

Кората на багажното можа да бъде поставена в три положения: тя може да бъде оставена в нормалното си положение, да служи като хоризонтален разделител или да бъде сгъната зад задните седалки.

В допълнение опционален универсален инструмент за фиксиране в багажното отделение ще Ви помогне да предотвратите нежелано движение на различни предмети. Друго „умно решение“ са фаровете за мъгла, следящи ъгъла на завоя.