fbpx Нови огромни дисплеи в полза на бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови огромни дисплеи в полза на бизнеса

Внушителна гама от дисплеи за бизнеса (B2B) ще покаже LG по време на изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2014, което се провежда в Амстердам, Холандия от 4 до 6 февруари. ISE 2014 е най-големият търговски панаир от този вид в света, който събира на едно място новостите в интегрираните решения включително дигитални информационни дисплеи, аудио системи и оборудване за обработка на изображения. 
 
Идеални за пространства за пазаруване, огромните 105-инчови търговски дисплеи на LG могат да възпроизвеждат с изключително качество изображения на хора и продукти в реален размер. Най-новият модел е с четири пъти по-голяма резолюция от един Full HD дисплей и гарантира ясни изображения с невероятно ниво на детайл. Екранът в съотношение 21:9 е перфектен за показване на всякакъв тип съдържание, давайки на клиентите едно голямо пространство, за да изразят свободно посланието на марката си. 105-инчовият ULTRA HD дисплей на LG предлага и инсталационна гъвкавост, която всички клиенти желаят — той може да бъде монтиран за вертикална или хоризонтална ориентация на изображението.
 
Видео стената на LG е с ширина на рамката от само 3,5 мм.  Патентованият софтуер включва автоматична калибрация и функции за редакция, които могат да бъдат приложени за разнообразни конфигурации на екрана. 
Насочена към модната индустрия и сектора за продажби, 55-инчовата Full HD интерактивна дъска функционира като огледало и висококачествен тъч скрийн дисплей. Посетителите на магазини могат да възпроизведат изображение на себе си при 360 градуса, за да „пробват“ виртуално дрехи и аксесоари, без да им се налага да влизат в пробната. 
47-инчовият Full HD прозрачен дисплей на LG е новаторски продукт, предназначен за търговския сектор. Докато показва интерактивно рекламно съдържание, като например лайфстайл изображения, описания на функции и примери за употреба, този дисплей се слива със заобикалящата среда и реалните продукти, които рекламира.