fbpx Нови предложения от Canon за любителите на снимки и видео | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови предложения от Canon за любителите на снимки и видео

 

Canon пуска три нови фотоапарата с дългоочаквани функционалности. Това са безогледалният EOS M50, предназначен за любители-фотографи и предложенията за прохождащите във фотографията - EOS 2000D и EOS 4000D. И трите фотоапарата са с характеристики, които позволяват снимането да се превърне във въздействащ начин за споделяне и разказване на истории.

EOS M50 е разработен за съвременните любители на приключенията. Той е първият безогледален фотоапарат на Canon с функция за запис на 4K видео, подвижен сензорен дисплей и най-новия процесор DIGIC 8.

Canon EOS M50 е лек и удобен за носене фотоапарат със сменяеми обективи, предназначен за фотографи с опит в снимането със смартфон или компактен фотоапарат, които искат да усъвършенстват способностите си. Оборудван с най-съвременните технологии, моделът постига качество на изображението на огледално-рефлексен фотоапарат в компактно и елегантно тяло, което го прави чудесен спътник на всеки пътешественик. Бързата реакция на системата за автоматично фокусиране, използваща технологията Dual Pixel CMOS AF, позволява заснемане на ясни изображения с висока резолюция и запис на Full HD видео с отличен контрол над дълбочината на рязкост над фокусираните обекти и омекотен заден план. Видеото с усещане за кинофилм, записвано от 24,1-мегапикселовия APS-C CMOS сензор, достига нови висоти с добавянето на функцията за запис на 4K видео за по-богата детайлност при четири пъти по-висока резолюция в сравнение с Full HD.

Canon EOS M50 се интегрира безпроблемно със смартустройства чрез безплатното приложение Canon Camera Connect за iOS и Android. Постоянната връзка чрез Bluetooth®  с ниска консумация на енергия позволява на смартустройството да "буди" фотоапарата и да снима дистанционно, като технологията осигурява и опростено превключване към Wi-Fi връзка за дистанционно снимане с наблюдение на изображението от дисплея на фотоапарата в реално време и прехвърляне на изображения.

 

Другите попълнения  са EOS 2000D и EOS 4000D са предназначени повече за тези, които правят първите си стъпки в света на DSLR фотографията. Комбинацията на APS-C сензорна технология, DIGIC 4+ процесор, удобна Wi-Fi свързаност и изключително ясни и разбираеми указания за употреба в самите фотоапарати, дават възможност за постигане на високо качество на снимките по лесен и удобен начин. EOS 2000D е с новия 24.1 мегапикселов APS-C сензор, а EOS 4000D е с 18 мегапикселов APS-C sensor, което прави апаратите подходящи и за нощни снимки – те стават достатъчно ясни и богати на детайли, благодарение на ISO 6400, което може да се увеличи и до ISO 12800.