fbpx Нови представи за банята | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови представи за банята

На 10-тите Designer Kitchen and Bathroom Awards 2012 /Награди на Дизайнер кухня и баня/ в Лондон Roca получи три отличия. Организаторът, професионалното списание Designer Kitchen & Bathroom /Дизайнер кухня и баня/ събра повече от 400 професионалисти от сферата на дизайна и архитектурата на церемония по награждаването в Tower of London /Тауър, Кралският дворец и крепост на Нейно величество/, една от най-емблематичните сгради на града.

На събитието, Roca London Gallery /Галерия Roca Лондон/ добави още една награда към двете, които получи през тази година - пространството, създадено от Заха Хадид за новаторската концепция и дизайн на изложбената зала в категорията Изложбена зала за баня на годината получи специално отличие. Галерия Roca Лондон е удостоена с награда освен за категорията на обзавеждане за банята и за отлични постижения и иновации в дизайна и архитектурата.
В тазгодишните Designer Kitchen and Bathroom Awards 2012, модерната колекция смесители L20 на Roca бе обявена за носител на златен медал за устойчиви иновации /Gold Winner for Innovation in Sustainability/.
Още един нов продукт на Roca получи признание на събитието в Лондон. То бе за душ пространството Hide&Seat в категория Innovation in Functionality /Иновации по отношение на функционалността/.