fbpx Новите бели вина на Катаржина са "обречени" на успех | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новите бели вина на Катаржина са "обречени" на успех

Новите бели вина на Катаржина са "обречени" на успех

Казват, че когато на важен ден в живота вали дъжд, значи ще ти върви по вода. Така Цветелина Николова, изпълнителен директор на една от най-силните български изби Катаржина Естейст, прие силният дъжд, който не спря цяла нощ, посветена на откриване на летния сезон с бели вина на марката.

В приятната атмосфера на ресторант Глория Мар на Марина Диневи във Свети Влас, десетките гости и почитатели на напитката на Дионис се предадоха в плен на омайните и ароматни вина на Катаржина - Contemplations, Le Voyage, Chopin, Les Fleurs, Le Nuits Blanches, Le Rose. Гвоздеят на вечерта беше най-новия бранд в портфолиото си – двугодишния Le Magnifique Chardonnay, 2012. Всички оцениха силно наситения жълт цвят със зеленикави нотки и богат аромат на жълти плодове, праскова, ванилия, шоколад, дъб и маслени тонове. Висококласното вино ще се търгува на пазара на цена около 35 лв.

И тъй като за изкуството няма прегради, самоотвежено под силния дъжд, танцьорките от балет Дива представиха своето бляскаво шоу в стил бурлеска пред ресторант Глория Мар на Марина Диневи.

Силният дъжд не позволи на Белослава и Живко Петров да забавляват гостите със стилните си музикални изпълнения, но пък самото им присъствие донесе цвят на цялата вечер и всички бяха очаровани от възможността в непринуден разговор да си кажат лично „Наздраве“ и с тях.

 

Facebook коментари